İzleyiciler

6 Temmuz 2012 Cuma

Yaz Aşkı - Burçların diğer burçlarda neleri beğendiğini bilmeden âşık olmayın.

 Burçlara göre yaz aşkları

Yeni bir ilişkiye başlarken dikkat etmeniz gerekenlerden biride burç uyumunuz. Burçların diğer burçlarda neleri beğendiğini bilmeden aman dikkat âşık olmayın.


Koçların etkilendiği burçlar

İkizlerin; Popülaritesini, Etrafının sürekli dolu, eğlenceli, keyifli, hareketli oluşunu,
Esprilerini, neşeli halini, Aslanın: Kendine has karizmasını, Cömertliğini, Güçlü cinselliğini,
Terazinin; Koç ve Terazi aşka düşkün iki burçtur. İkisi de sosyal ve arkadaş canlısıdır. Bu ilişkilerinin devamı açısından AŞK en önemli bir noktadır. Yayın; Rekabeti sevmesini, İkna kabiliyetini, İri siyah zeytin gözlerini, Kovanın; Kendine has havasını, Aşırı duygusallıktan uzak ve Mantıklı oluşunu çekici bulur.


Boğaların etkilendiği burçlar
Yengecin: Duygusallığı, masum ifadesi, becerikliliği, Sır tutmayı bilmesini romantik, duygulu, koruyucu oluşu, erkeğini seçmeyi bilmesini, Başağın: Sadakati, Girdiği her yerde ilgi toplamayı bilmesini, kariyer sahibi oluşunu, Akrebin: Cinsellikteki gücü ve dayanılmaz çekiciliği, , taviz vermeyişini, etkileyici bakışları. Oğlağın: Geleneksel görüntüsünün ardındaki müthiş tenselliğini, sevdiklerini yarı yolda bırakmamasını, kariyeri, kendi ayakları üzerinde duruşunu, Balığın: İflah olmaz kıskançlığını, Bir kaşık suda fırtınalar koparışını, Yoluna engeller çıksa da yılmayışını çekici bulur..


İkizlerin etkilendiği burçlar

Aslanın: Kendine has karizması, gücü ve cömertliğini, Açık sözlülüğü, sıcaklığı, boyun eğmezliğini, cazibesini, aklı ve güzelliğini, Terazinin: Kıskanç olmayışını, Mantıklı konuşmaları ve düşünce biçimi, Sosyal hayattaki gücü ve popülaritesi, Yayın: Sevimliliği, endamı, formunu korumayı bilmesi, Gezmeyi sevmesini, Fiziksel yönden güçlü oluşunu, Kovanın: Huzursuzluk çıkarmamasını, Yapıcılığı ve kararlılığını, kimseye yüz vermeyişini, Koçun: Fiziksel açıdan tutkulu, tensel açıdan kuvvetli oluşunuz.(Ten kokusunun çekiciliği) Dudakları, teni, çenesi, Sevdiği adamı yüceltmesi, desteklemesi, zenginleştirmesini çekici bulur.

Yengeçlerin etkilendiği burçlar

Başağın: Etrafının sürekli dolu oluşunu, Hediye seçiminde, müzik, yolculuk, iletişim konusundaki üstünlüğü, Kendini zekice gizlemesini, Oğlağın:, unutmayı bilmesi Doğal terbiyesi, nezaketi, ciddiyeti, sağlamlığı, güvenilir ve sırdaş oluşu, yaşından olgun tavırlarını, Balığın: Anlayışlı oluşu sizi üzmekten kaçınması, Kimsenin aklına bile gelmeyecek güzellikleri yaşatabilmesi, hassasiyeti, Koçun: Huzursuzluk çıkarmaması, Size maddi ve manevi anlamda bereket, şans getirmesi( parası uğurludur) Akrebin: Etkileyici gözlerini, Kendine olan güveni, geri adım atmayışı, aşık olduğunda vazgeçmeyişini,çekici bulur.

Aslanların etkilendiği burçlar

Terazinin: Kaliteli yaşamdan hoşlanışı, Gezmekten, eğlenmekten zevk alışı, cinsel çekiciliği, En zor gününüzde yanınızda olması, Sabretmeyi bilmesi. Kovanın: Cool oluşunu, Duygularını belli etmeyişini, Sakin kayıtsız görünümüne karşılık duyarlı yapısı, Kıskanç oluşunu, Yayın: Cömertliği, Ona kızmanın asla mümkün olmayışı, bir şekilde gönül almayı bilmesi, Yengecin: Benzersiz egosu ve kendine olan müthiş güveni, Seks konusundaki üstün performansı, Genç bir ruha sahip olması, kolayca ele geçirilmeyişini, İkizlerin:, Sizi ruhunuzla, vücudunuzla, aklınızla kavrayışı, Gösterişli yapısı, İstediği bir şeyi mutlaka elde etmeyi bilmesi, Yaratıcılığı Saygınlığını çekici bulur.


Başakların etkilendiği burçlar

Akrebin: Giyim ve marka merakı Sosyal hayattaki gücü ve popülaritesi, Çoğu kişinin başını döndürmeyi bilmesi sıcaklığı, aklı, Oğlağın: Titizliği ve dakikliği dürüstlüğü, yaşından olgun tavırları, Mağrur havası ve bu havanın erkekleri fazlasıyla etkilemesi, Balığın: Yeri geldiğinde romantik âşık gerektiğinde arkadaş olmayı başarabilmesi, Zamanın ve ortamın tadını çıkarabilmeleri, Yengecin: Aşırı duygusal değildir, aşk bitmişse bitmiştir, yoluna kaldığı yerden devam etmesini, Terazinin: Âşık olduğunda karşılıksız olsa dahi yıllarca aynı kişiyi sevmesini Başkalarının kendisi için ne düşündüklerini umursamayışını çekici bulur.


Terazilerin etkilendiği burçlar

Yayın: Negatif konuşmalar yapmaması, daima pozitifliği, Yenilmeyişi, inadı ve muhteşem iradesini, Kovanın: kendine has havası, mantığının sesini dinlemeyi bilmesi, Zarif, zeki, arkadaş, ortamı germeyen, akıllı biri oluşunu, Etkileyici parfümlerini, İkizlerin: Heyecan verici, zeki oluşu, Kendine olan güveni, geri adım atmayışı, aşık olduğunda vazgeçmeyişi Aslanın: Koruyuculuğu, asil ruhu, kaliteden ödün vermeyişi, Azim ve kararlılığı Risk almaktan korkmayışını, Koçun: Venüs tarafından yönetilen Terazi’nin koçlan cinsellikteki uyumu ise mükemmele yakındır. Birbirlerini hem duygusal hem de tensel açıdan… Çekici bulur.


Akrebin etkilendiği burçlar

Oğlağın: Düşünmeden konuşması kimi zaman kırdığı sevimli potlar, Dürüstlüğü (her şeyini hiç düşünmeden paylaşabilmesi, Boğanın: Güçlü cinselliğini, Güzelliğine düşkün oluşu, giydiğini yakıştırmayı bilmesi, Yoğun duyguları ve derinlikli düşünme kabiliyeti, Balığın: Parasını pulunu, evini, cüzdanını, hatta yastığını bile paylaşabilmesini, Merhameti, empati gücü, Yengecin: Ailenize önem vermesi, Usta bir aşçı oluşunu. Koçun: Hemen büyük bir ön yargıyla “hayır ben koç burcuyum o ise akrep burcuymuş hiç anlaşamayız anlamına gelmiyor zıt kutuplar birbirini çeker sadece zaman ayırmasını bilin


Yayların etkilendiği burçlar

Kovanın: : Titizlikleri, kaliteye önem vermeleri, seçkin giyim zevki, Kıskanç olmayışı, Ne kadar âşık olsa da, yeri geldiğinde mantığını kullanabilmesini, Koçun: Sevimliliği, endamı, formunu korumayı bilmesi, Nezaketi, asaleti, yüreğinde kötülük taşımaması, Pozitif düşünceleri, sorunlarını üstünüze yıkmayışı İkizlerin: Gezmeyi sevmesi (kapının ardında bir bavul daima hazırdır) Arkadaşlığı, bonkörlüğü, sahiplenmesini, Aslanını: Kendine has karizması, gücü ve cömertliği, Zeki, kurnaz ve yetenekli oluşu, Kaliteden asla ödün vermemesini, Cinsel ateşliliği, Terazinin: Sohbet etmekten zevk alışı, Yeri geldiğinde romantik âşık gerektiğinde arkadaş olmayı başarabilmesini çekici bulur.


Oğlakların etkilendiği burçlar

Yengecin: Sadık oluşunu, Kimsenin aklına bile gelmeyecek güzellikleri yaşatabilmesi, İlişki bittiğinde asla geri dönmeyişi ve bir ömür boyu özlenmesi, Balığın: Hoşgörüsü, Anlayışlı oluşu, Mutlaka hayatınızda bir daha asla unutamayacağınız kadar yer edinmeyi başarmasını, Başağın: Soğuk görüntüsünün ardındaki güçlü çekiciliği ve gizli şehveti, Sade şıklığı, Akrebin: Cinsellikteki gücü ve dayanılmaz çekiciliği, Kendi isteklerini elde etmeyi bilmesi Kendine olan güveni, geri adım atmayışı, aşık olduğunda vazgeçmeyişini, Yayın: Şair ruhu, duygularını kimi zaman yazıya dökerek size ifade edebilmesini çekici bulur.


Kovaların etkilendiği burçlar

Koçun: Girdiği her yerde ilgi toplamayı bilmesini, İkizlerin: Kafaca arkadaş olmayı bilmesi, Sosyal hayattaki gücü gülüşünü, Aslanın: Koruyuculuğu, asil ruhu, kaliteden ödün vermeyişi, Terazinin: Sevdiği zaman gözü hiçbir şey görmeyişini ve delicesine bağlanması, Fedakârlıktan kaçınmayışını. Mantıklı konuşmaları ve düşünce biçimi, Yayın: Cömertliğini, Yeri geldiğinde tüm yükün altına eline koyuvermesi, Tam bitti derken birden ortaya çıkıp gönlünüzü alması) Boğanın: Oyunu kuralına göre oynamayı bilmesi Kaliteden asla ödün vermemesini çekici bulur.


Balıkların etkilendiği burçlar

Boğanın: Kolay kolay sinirlenmeyişini, Yengecin: Duygusallığı, masum ifadesi, becerikliliği, Romantik bir aşık oluşu, Sadakati, kadirşinaslılığı, sevdiklerini yarı yolda bırakmamasını, Akrebin: Etkileyici gözleri, Duygusal aşırılıkları, Büyüleyici ve baştan çıkarıcı oluşu, Oğlağın: Gizemli yapısı, derin düşünebilmesi, dayanılmaz çekiciliğini canını acıtmasını Başağın: Gayet özel bir insan olması, Dürüst ve samimi oluşu,
Mütevaziliği, Işıl ışıl yanan gözleri, sevimli Munzurluklarını, çekici bulur.
Güzel Sözler - Özlü Sözler - Anlamlı Sözler - Deneme Yazıları Makale

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Güzel Sözler - Özlü Sözler - Anlamlı Sözler - Deneme Yazıları Makale