İzleyiciler

25 Ekim 2011 Salı

Burçlara göre ''seni seviyorum'' demek

Seviyorum demek çok mu zor?

Sevildiğimizi duyabilmek, başka biçimiyle de "eveti duymak " için elimizden geleni yaparız. Sonra da "bu kadar sevdiğim bir insan, bana nasıl böyle bir kötülük yapar?" diye küçücük bir haksızlığa uğradığımızda acılar içinde kıvranırız. Erkekler sevgilerini dile getirmekte neden zorlanıyorlar, hiç düşündünüz mü? Keşke, keşke... dememek için burcunuzu dinleyin.

Koç burcuna göre seni seviyorum demek
"Bana hep sevdiğini söyle!" Koç erkeğne bunu söyletmek, inişli çıkışlı bir yolda ilerlemeye benzer. Kadınlar durmadan tekrarlanmasını isterler sevgi sözcüklerinin. Koç erkeklerinin böyle bir sorunu yoktur, çünkü her aklınıza geldiğinde söylediğinden bolca duyarlar zaten. Kalbinizin yolunu izlediğinde onu 'Bay Mükemmel' olarak görebilirsiniz. Onun hakkında hiçbir şey bilmez, ama bir şekilde sizin için yaratılmış olduğunu hissedersiniz. Gerçek aşk bu mudur bilinmez, ama kalbin yolunu izlediğinizde İçgüdüler yanıltmazlar ve aşkın bu halini seçen haklı çıkar ve güzel bir ilişkiye adım atarsınız.


Boğa burcuna göre seni seviyorum demek
"Sevgine ihtiyacım var!" Nasıl yetiştirildiğinizi bir düşünün, hayaller, aşk ve bolca fedakarlık, fedakarlık... Tamam, erkekler de bu "memnun etme"lerle yetişiyor ama onlar "maddi memnuniyetler" aşılanarak büyüyorlar. İhtiyaçlarımızı karşıladıkları ölçüde sevgilerinden de emin olmamızı bekliyorlar ve bu onların sevgilerinin kanıtı haline geliyor. Ah, boğa burçları bir bilseler insanın sevildiğini duymak ya da birine sevdiğini söylemek kadar ihtiyaç duyduğu başka şey olmadığını...


İkizler burcuna göre seni seviyorum demek
"Sevdiğimi gösteriyorum ya!" Sevmiyorum durmadan bunu kodlamayı, sana sevdiğimi göstermek daha çok hoşuma gidiyor.Bu da ikizler erkeklerinin ağzından sıkça duyduğumuz bir cümle. Evet, haklılar da... Sevgiyi duymak kadar hissetmek de çok önemli. Ama o sihirli iki sözcük var ya, dünyaya bedel geliyor insana. Yorucu bir günün ardından bir öpücük, size sarılması yanında, gözlerinizin içine (3 dakika yeter) bakarak "Seni seviyorum" demesini istemez misiniz?

Yengeçler burcuna göre seni seviyorum demek
Yengeç burçları için bir çıldırma halidir aşk ve belki de herkesin yaşamında çılgınca şeyler yapmaya ihtiyacı olduğu için âşık oluyorlar. O çılgınlık size ne kazandırıyor, neyi tattırıyordu ki eksikliğini hissedip arıyor, çektireceklerini bile bile pek fazla kaçıp kurtulmaya çalışmazlar, aşkı aşk gibi yaşarlar. Bu hassas ve sevgi dolu burcun insanlarını mutlu etmenin en güzel yolu onları koşulsuz şartsız her zaman sevmek ve bunu hissettirmektir. Seviyorsanız, bırakın yalnız başına keyfini çıkarsın!

Aslan burcuna göre seni seviyorum demek?
Doğru zamanlamayı unutmayın zaman ve atmosfer de ondan alacağınız cevabı etkileyebilir. Bir ilişki Ben Sen ve Biz olarak başlar. “Sen” olmadan sevdiğim “Biz” olarak yaşatabilmek. İşte gerçek mutlu ilişkinin anahtarı. Aslında normalde ağzınızdan bal damlar ama söz o iki kelimeye geldi mi, teklemeye başlıyorsunuz. Ancak ne kadar geciktirirseniz geciktirin sevgilinizle, aranızda her şeyin konuşulabileceği bir an mutlaka gelecek. İyisi mi siz bir aslan olarak buna şimdiden hazır olun. Korkmayın, bu iki kelimeyi söylemek o kadar da zor değil.

Başak burcuna göre seni seviyorum demek
Şöyle harika bir aşk yaşasam da mutlu olsam derseniz. Ama ne gezer... Başak burcunla aşk insanı mutlu eder ama bir o kadar da acı verir. Âşık olan insana rahat huzur yoktur. Bir gün mutluluğu yaşıyorsak ertesi gün kendimizi ağlar buluruz. Seni seviyorum kelimesini en zor kullanan burçtur. Bazı Başaklar için hislerini yüz yüzeyken dile getirmek zor olabilir. Bu yüzden sık sık mesajlar atın, mektup yazın ve e-posta gönderin. Uzaklık bir şeyleri söyleyemeyeceğimiz anlamına gelmez." Aşk iki sihirli sözcüğe bağlı...

Terazi burcuna göre seni seviyorum demek
Terazi burçları aşk için yaratılmıştır. Ruh ikizlerini bulma konusundaki başarıyı en çok bu burçtakiler yakalar. Bir kere buldular mı ise artık sonsuza kadar ayrılmazlar. Birlikteyken en çok ne yapmaktan hoşlanıyorsunuz? DVD keyfi yapmak, futbol maçı izlemek ya da fotoğraf çekmek... Mutlaka buna benzer ortak bir zevkiniz vardır; birlikte keyfini çıkartın. Hiçbir şey için vakit yok mu? Uyumadan önce, 5–10 dakika sadece, sevgiyle sohbet edin. Bu değişiklik bile aşk hayatınıza renk katabilir.

Akrep burcuna göre seni seviyorum demek
Seksi oyunlar oynayın... Sadece ikiniz. Bütün programlardan vazgeçin, saatinizi bir yere kaldırın, kıyafetlerinizin olduğu odayı kilitleyin ve bütün zamanınızı birbirinize ayırın. Filmler kiralayın, birbirinize masajlar yapın, birlikte duşa girin, yemek yapmayıp hep dışardan yemek ısmarlayın. Belki evde kapalı kalmak size korkunç gelebilir, ama bu şekilde yalnızca sevgilinizi düşündüğünüz o başlangıç zamanını hatırlayacaksınız o gün tamamen ona ait olun... ve o iki kelimeyi söyleyin!


Yay burcuna göre seni seviyorum demek
Sözcüklerin gücünü iyi kullanın. Ne kadar birlikte olduğunuz farketmez, önemli olan söylemeniz. Hepimiz sevildiğimizi ve önemli olduğumuzu hissetmek isteriz. O yüzden sevginizi göstermekten kaçınmayın. Bu ona da ilişkinize de çok iyi gelecek. Mümkünse işten geldiği ve yorgun olduğu bir gün, sevgilinize onu ne kadar çok sevdiğinizi ve onu çok özlediğinizi söyleyin. Kötü bir günün etkilerinden nasıl da çabucak sıyrıldığım göreceksiniz. Bunu ona sıkıca sarılarak ve dokunarak yapmayı ihmal etmeyin. Mutluluğu önce kendinizde arayınSonrada Onu önemseyin.

Oğlak burcuna göre seni seviyorum demek
Mükemmeli aramayı bırakın. Günümüzde mutsuz birlikteliklerin belki de en büyük nedeni; 'Daha mükemmelini yaşayabilirim' düşüncesinden kaynaklanıyor. Sağlıklı ve tatmin edici ilişki daima mevcuttur ya da yaratılabilir! İlişkisinde çok mutlu olan çiftlerin yeni evli ya da birbirlerine yeni âşık olmuş olsalar bile birbirlerinden gelecek incitici ya da rencide edici en ufak bir davranışı kabullenmedikleri görülüyor, ilişkinin başından itibaren çiftler birbirleri ile tartışırken birbirleri ile ilgili en az beş tane olumlu cümle kurdukları zaman daha mutlu oluyorlar!

Kovalara göre seni seviyorum demek?
Tahmin edilmesi en zor burçlardan biri olan Kova için sevgi bir düellodur. Herkesin bildiği bu cümle aslında bir anahtardır. Sadece bir kere dünyaya geliyorsunuz, sizi gerçekten mutlu eden şeyi sevdiğinize neden söylemeyesiniz ki? İlişkilerde en sık karşılaşılan sorunlar bile sevgi sözcükleriyle çözülmüş. Tüm beklentilerinize karşılık vermez ama bu, ilişkinizin daha uzun süreli olmasını sağlayacaktır. Kova burçlarının kökünde sahiplenme özlemi yatar ama bunu fazlada belli etmez!

Balık burcuna göre seni seviyorum demek
Mutlu ilişki istatistiği: "İlişkilerin bitmesinin nedenlerinden yüzde sekseni, olumlu duygular ve yakınlık eksikliği oluşturuyor. Yüzde kırkını ise şiddetli tartışmalar, özellikle de bu tartışmalarda eleştirel, savunmacı olmak ve karşı tarafı acımasız bir şekilde küçümsemek oluşturuyor. İlişkide her zaman olumlu bir atmosfer yaratmaya çalışmak ve 'ilişki' bankasına sürekli yatırım yapmak mutlu bir ilişkinin formülü." Yatağa öfkeli girmek: özellikle geceleri duygusal çatışmalarda Keşke..Keşke... Dememek için Burcunuzu dinleyin! Balıklar için söylenecek en önemli ilk kelime Aşk sevgi ister!
Güzel Sözler - Özlü Sözler - Anlamlı Sözler - Deneme Yazıları Makale

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Güzel Sözler - Özlü Sözler - Anlamlı Sözler - Deneme Yazıları Makale